Aanneming

 

IMG_2411

Aannemen en onderaannemen

Rood GWW is gespecialiseerd in het onder- en aannemen van gehele of delen van uw projecten in grond-, weg-, en waterbouw.
Voor alle voorkomende werkzaamheden in uw project die niet tot uw hoofdactiviteit behoren (of het tijdelijk ontbreken aan capaciteit) maar wel deel uitmaken van uw aangenomen bestek.
Speciaal willen wij aandacht geven voor het aannemen van machinaal straatwerk, ook dit behoord bij ons tot de mogelijkheden. Bestratingen worden aangelegd door vakmensen met jarenlange ervaring, ondersteund door moderne machines zodat binnen de geldende ARBO regelgeving gewerkt kan worden.
Door onze jarenlange ervaring in verschillende disciplines in de grond-, weg- en waterbouw kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn.

Uitvoering
Als gediplomeerd uitvoerder met vol VCA, BHV en DLP diploma verzorgen wij al uw werken.

Sportvelden
Al sinds de start van ons bedrijf in 2005 houden wij ons bezig met het begeleiden en realiseren van (kunst)grasvelden voor verschillende opdrachtgevers.  Zoals het leveren en aanbrengen van de drainage, bijbehorende leidingen, het maken van de onderbanen van zowel de zandbaan als de sporttechnische laag tot aan de keuring van ISA Sport.

Het afwerken van het omliggende terrein t.b.v. de oplevering. 

Met deze ruime ervaring kunnen wij u wellicht van dienst zijn voor het aanleggen van uw projecten.
Vraag naar de referenties en mogelijkheden!